HANNE JORDAL

Home

  • Skrevet: 27.01.2013
  • Klokken: 12:48
  • Kategori: bilder

Hei dere!

Jeg må si at det har vært godt med en liten blogg pause nå, men jeg har savnet og blogge. Dere skjønner, jeg har vært på leirskole denne uken, kjempe fin tur! Har kost meg veldig mye, og savner stedet allerede og ikke minst maten. Tenkte jeg kunne fortelle litt hva vi gjorde, men tror det kommer til og bli et veeeldig langt og kjedelig innlegg vist alle dagene kommer i dette innlegge, så tror jeg må fortelle det i to innlegg!

Mandag annkom vi stedet ca 10.30, og da var det rett i et hus som de har kalt for ungdomshuset. Vi fikk se en liten powerpoint om stedet og litt av hvert. Etter det skulle vi til rommene og pakke ut tingene vi hadde med. Så var det opp og spise lunsj om ikke jeg husker helt feil. Men etter det husker jeg ikke så mye, tror vi hadde time i ungdomshuset. På kvelden hadde vi fritids så da var det faste oppgaver, fyke fra rom til rom for og se hvordan de hadde det, bort til guttene for og se der også sove. 

Tirsdag var vi oppe sånn ca halv 8 for og gjøre faste oppgaver. Etter våres faste oppgaver var det opp i matsalen og spise frokost. Som sakt utroooolig god. Vi hadde alltid time halv 10 eller 10, om hvordan dagen kom til og være og hva vi skulle ha på oss. Vi skulle isfiske den dagen. Etter timen var det på rommet for og kle på oss og møte rett utenfor med flaggstangen. Vi gikk i kanskje 3 kvarter før vi kom fram til isen. Selvfølgelig måtte vi krysse isen, hvem tror du som skrek hver gang det kom lyd da? Jo det var meg. Det var kun 1 som fikk fisk. Så tente vi på bål og grilte osteskive. Vi gikk tilbake sånn 4 kanskje. Når vi kom hjem var det ikke så mye og gjøre bortsett fra faste oppgaver, før middag. Middagen var HIMELSK. Etter det, var vi borte i ungdomshuset og hadde det litt gøy før vi gikk og la oss.


sorry fot lite bilde men vi fikk ikke ta med kameraet så da måtte jeg ta fra hjemme siden til skolen..

høres ut som dere har kost dere masse :-)

28.01.2013 kl. 21:06
Hvilken leirskole ? :)

Hanne Jordal

30.01.2013 kl. 10:18
Anonym: Hålandsdalen leirskole :)
hits