HANNE JORDAL

Dramatisk slutt på kvelden

  • Skrevet: 14.01.2014
  • Klokken: 09:32
  • Kategori: hverdag

Heisann!
Dagene går som vanlig, stå opp, gå på skolen, komme hjem, sove, lekser, trening, hjem, dusje, sove. Ganske kjedelig, men har faktisk ikke tid til mer en det ahah. Men skal prøve og få litt mer ut av dagene isteden for å bruke de på å sove eller sitte inne og se serier. Men ellers, i det siste har det ikke skjedd så mye annet en at jeg har vært på ball! Det var en ganske fin kveld, med masse dansing :-D Før ballet begynte møtte jeg Marlene og Ida på terminalen, og gikk opp til amanda. Der var Julie og Benedicte, så vi fikset oss sammen med de. Jeg har dessverre bare 1 bilde fra kvelden, og det er ganske dårlig kvalitet på da men.

Ida, Marlene, meg, Amanda, Benedicte og Julie.

Etter ballet ble Marlene med meg hjem og sov over der. Kan si at vi var ganske utslitt, og jeg hadde hatt gangsperr i 2 dager før, så den var blitt ekstremt mye verre haha. Men det måtte jeg bare leve med. Vi sovnet ganske fort egentlig, siden begge hadde vondt i hodet, susing og piping i øret, kvalm var jeg osv. 
Ca kl 5 på natten våknet jeg med store smerter i brystet og var veldig svimmel. Klarte så vidt å gå, så jeg gjorde alt jeg kunne for å klare og løpe inn til mamma og hun ble med meg inn i stuen der jeg fikk en paracet (?). Men siden den ikke hjalp og jeg klarte så vidt og puste, ringte vi etter en drosje for å dra opp til legevakten. Når vi kom opp, så fikk jeg helvdigvis komme rett inn på akkutten og fikk lege med en gang. Målte tempen, sjekket blodtrykk, tok noen blodprøver og han drev og kjente/presset litt, og fant for ut at jeg tydeligvis hadde fått betennelse i det leddet som holder ribbebeina og brystbeina sammen, så det var grunnen til at det er så vondt å puste.. 
Skal gå på paracet og ibux (?) tre ganger for dagen i en uke nå for å se om det blir bedre. Er selvfølgelig blitt ganske dårlig siden det er såpass sterke ting for meg. Vært hjemme fra siden lørdag og kke vært på skolen heller. Tror jeg skal på skolen imorgen da. Men uansett nå ble det masse tekst, men tenkte bare å si det, siden det var en del som lurte på hva som har skjedd :-D Har det sånn passe nå, har litt vondt enda men klarer å leve med det!

 

(@hannejo instagram)

Snakkes imorgen!


 


 

 

Cecilie Rønning Fremstad

14.01.2014 kl. 09:55
så utrolig fine bilder, og så fint hår du har! :)
hits